mandag 5. oktober 2015

Nå er Strømlingen i gang igjen!


Teatergruppa Strømlingen har eksistert siden 2006 og har etterhvert satt opp en rekke forestillinger og vært med på mange små og store prosjekter. De siste to årene har vi først og fremst samarbeidet med Skedsmo viseklubb om to Prøysenprosjekter og vi har dramatisert historiske scener i ulike sammenhenger. Vi har hatt stor suksess med komedier tidligere og nå er det en krimkomedie som skal settes opp. De fleste kjenner stykket "Skulle det dukke opp flere lik er det bare å ringe!" som ble satt opp på Oslo Nye for mange år siden og senere filmet. Dette er et stykke som vi håper vil bli en spennende og ellevill forestilling som mange vil få glede av. Vi skal ha premiere i mars 2016 og er i full gang med øvelser på Folkets Hus på Strømmen. Vi har vært så heldige å få med oss skuespiller og instruktør Ragnar Dyresen som ansvarlig for regi på denne produksjonen.
Stykket ble skrevet av Jack Popplewell i 1964 og er fortsatt en populær forestilling i England.

Vi skal holde dere oppdatert på produksjonen underveis her på bloggen vår, så følg med!


Alle roller er besatt utenom en mannlig rolle som direktør. Vi søker derfor etter en godt voksen mann som har har tid og lyst til å bli med i gruppa. Vi øver først og fremst på onsdag og søndag kveld. Rollen er sentral men ikke stor og krevende tekstmessig. Vi trenger også flere i støtteapparatet  og skuespillere til neste produksjon så bli gjerne med hvis du vil være aktiv i en trivelig gruppe.

Ring gjerne Synnøve på tlf. 938 06 978 hvis du vil være med! Alle foto: Synnøve Dolven

1 kommentar:

  1. Hei!
    Takk for en flott forestilling på Folkets hus i går. Imponerende skuespillerprestasjoner og ditto sceneografi. Hvilke planer har dere for resten av året?
    Vennlig hilsen Jan Restad. (Tidligere medlem av Ringelihorn teaterlag i Hammerfest).

    SvarSlett